Onze klanten

Lees hier de reacties van klanten van Pro-Casa of deel zelf uw ervaring met Pro-Casa

 

Pro-Casa_Krul_Huisje
Deel uw ervaring met Pro-Casa

Pro-Casa_Krul_Huisje
Reacties van onze klanten

Juni 2021
Dank Nico! Op vakkundige wijze het leiding schema aangelegd, TOP! Nu zijn we klaar voor de nieuwe keuken, echt erg blij mee! Volgende klus gaat zeker weer naar Nico en zijn team, duidelijk en professioneel
 
Fam. Snoek
 
Mei 2013
Mijn hartelijke dank voor het resultaat van de renovatie van mijn toilet.

… Krijg veel complimenten zo mooi als het is geworden.

unnamed

Mevrouw Brands – Almere

November 2013
Nico, helemaal geweldig om thuis te komen in een huis dat als nieuw is. Geweldige bedankt voor al het harde werken en het nemen van initiatief. Het werk is erg strak gedaan!

Fam. Walda – Almere

Januari 2013
Begin 2013 is onze nieuwe keuken, een eiland en hoge kasten door Pro-Casa geïnstalleerd en geplaatst.
Offerte zeer snel, prijs mooi in het midden, afspraken prima nagekomen. Kwaliteitswerk geleverd voor zowel al het leidingwerk, gas/water/elektra als het vloertegelwerk.
Opvallend is het gebruik van goede gereedschappen en het toepassen van moderne technieken. Ook de service is uitstekend. 

Jan Scheffer – Almere

Juni 2011
Nico heeft met zijn ploegje mensen bij ons de badkamer compleet gerenoveerd. Oude badkamer verwijderd en een complete nieuwe opgebouwd. Het werk is prachtig gedaan en we zijn zeer tevreden met nico en zijn ploegje mensen. De volgende klus gaat weer via Pro-casa. Nico, bedankt en succes verder.

Ellen en Hans Teulings – Amsterdam

Juni 2011 
Wij zijn tevreden over de verbouwing van de badkamer en toilet die Nico bij ons heeft uitgevoerd. Alles gaat in goed overleg, ze hebben goede ideëen, maar stonden ook open voor onze suggesties.We genieten nu dagelijks van hun werk.

Fam. Bakker – Amersfoort

Juli 2009
Nico heeft ons met zijn team uitstekend geholpen bij de verbouwing van ons huis. Zaken die we zelf niet konden uitvoeren zijn door Pro-Casa op uitstekende wijze en volgens afspraak uitgevoerd.

Fam. Baas – Almere